""Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå"" : om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2019-02-05
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Dimensioner
210 x 134 x 20 mm
Vikt
318 g
SAB
Bv
ISBN
9789100178932
""Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå"" : om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik (storpocket)

""Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå"" : om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik

Storpocket,  Svenska, 2019-02-05
139
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En flicka får kvarsittning eftersom hennes mobil pryds av svenska flaggan. Men nyheten är fejk. När Mats får veta det blir han likväl upprörd. "Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå", skriver han på Facebook.

Vad gör internet med vår verklighetsuppfattning? Genom att granska påhitt, rykten, legender, propaganda och lögner berättar Jack Werner om nätets påverkan på sanningen och vad vi kan göra för att genomskåda den virala lögnen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ""Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå"" : om myter på nätet, fejkade berättelser och vikten av källkritik
  2. +
  3. Virtuell våldtäkt : om unga och sexbilder på nätet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Virtuell våldtäkt : om unga och sexbilder på nätet av Caroline Engvall (inbunden).

Köp båda 2 för 346 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jack Werner