Järtecken (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hallandssviten (del 1)
Utgivningsdatum
2019-03-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100179526

Järtecken E-bok

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-03-01

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En novembernatt 1994 begås ett mord i utkanten av den halländska byn Marbäck. Den skyldige identifieras snart. Han döms och allt ställs till rätta. Men brottet skapar ringar på vattnet. Genom tiden gör det små och stora avtryck i människors liv. Frågetecken uppstår: Vad var det egentligen som hände däruppe i Marbäcksskogen?

Och så är det Isak, pojken med järtecknet i sig, som fruktar att han en dag ska göra något förfärligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Järtecken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En langdryg bok
  Buster, 1 maj 2020

  Hei.
  jeg vil ikke anbefale denne til en venn. Det er ikke noen direkte dårlig bok. Selv om den er lang, så blir den ikke kjedelig. Forfatteren evner å formidle en fortelling som på en god måte trekkes ut. Ofte når fortellinger strekkes ut er det masse kjedelig sidespor , som ikke har noe med fortellingen å gjøre. Her skjer det også en utglidning, men man klarer å holde opp interessen. Men det er ikke slik at dette er en "bladvendare": det er ikke en intens spenning som gjør at man bare ... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 mars 2019

  Järtecken är Christoffer Carlssons åttonde bok. Jag har läst alla hans sju tidigare böcker, och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Både dom fyra böckerna i serien om Leo Junker, och dom tre fristående böckerna. Alla sju böckerna har fått det näst högsta betyget från mig. Och jag rekommenderar dom allihopa.

  Men Järtecken var ännu ett snäpp bättre, och får det högsta betyget från mig. Vet inte riktigt om den ska klassas som en roman eller kriminalroman. Läste någonstans att den kal... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christoffer Carlsson