Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2019-10-15
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Sara Gordan
Originaltitel
Sérotonine
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
202 x 130 x 22 mm
Vikt
366 g
SAB
Hce
ISBN
9789100180560
Serotonin (häftad)

Serotonin

(18 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2019-10-15
239
 • Skickas inom 3-6 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Ni är på väg att dö av sorg" -- Florent-Claude är en agronom och byråkrat som till vardags utreder det europeiska jordbruksstödets konsekvenser. Därtill är han deprimerad och trött på sin flickvän. I ett försök att bryta tristessen flyr han till den franska landsbygden, och möter en värld som ödelagts av globaliseringen och den moderna jordbrukspolitiken. Det enda om håller honom flytande är 10 milligram Captorix om dagen, ett lyckopiller som dock gör honom gradvis mer impotent.

Michel Houellebecqs nya roman är en tragikomisk skildring av en man och en kultur som tycks ha kommit till vägs ände. "Serotonin är en roman av en briljant stilist" skrev Aftonbladet om den franska utgåvan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Serotonin
 2. +
 3. Allt förgäves

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt förgäves av Walter Kempowski (inbunden).

Köp båda 2 för 470 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Serotonin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Min favoritförfattare har gjort det igen
  Saga Bitkover Norman, 1 december 2020

  Han skildrar ett samhälle som alienerar människor. Man får uppleva de män inifrån somman helst undviker i vanliga livet. Viktigt

 2. Sensmoral: han får skylla sig själv
  Gabriella M, 9 februari 2020

  Det här är en berättelse om en person som trots goda förutsättningar och gott förstånd hamnar i en beklämmande situation i livet på grund av sin egen obeslutsamma, undanglidande karaktär. Många läsare känner säkert avsmak, olust och rentav äckel för Laurent; det är förstås också författarens avsikt.
  Trots att det är en normalstor bok på 314 sidor är den mycket innehållsrik. Författaren har gjort en grundlig research; berättarjaget ger intryck av att vara väl insatt i många komplicerade fr... Läs hela recensionen

 3. Houellebecq är lysande och förfärlig
  Ann Gardner, 10 november 2019

  Det här är en bok som jag, som läst Underkastelse och Elementarpartiklarna av honom, kan läsa utan att dåna. Så svidande kulturkritik. Men jag rekommenderar den inte till "en vän" som inte är förberedd.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Michel Houellebecq