En av oss : en berättelse om Norge (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (611.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2020-07-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Jan Stolpe
ISBN
9789100183653

En av oss : en berättelse om Norge Ljudbok

(16 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-15

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det var ingen främmande terrorgrupp som låg bakom den största attacken på Norge i fredstid, utan en ung man från Oslo. Ända sedan den 22 juli 2011 har Norge försökt att förstå vad som drev massmördaren. Med hjälp av unika källor tecknar Åsne Seierstad bilden av en man som i många år försökte passa in i samhällets ramar, men som till slut krossade dem på det mest brutala sätt. Det är här också berättelsen om de drabbade. Två systrar från Nesodden som hade glatt sig åt AUF:s sommarläger på Utøya, årets höjdpunkt. Och ett killgäng från Troms som rest söderut med samma mål. Bara några av dem skulle komma hem igen. Den prisbelönta författaren Åsne Seierstad har tidigare rapporterat från krig och konflikter världen över. Den 22 juli 2011 kom terrorn till hennes eget land. En av oss är den första bok hon skriver om Norge.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En av oss : en berättelse om Norge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt bra författare!
    Andy, 14 juli 2023

    Åsne Seierstad är en mycket bra författare. Lärorika böcker. Lyssnat på flera av hennes böcker nu. Bokhandlaren i Kabul var den första. Kommer läsa alla.

    Böckerna jag lyssnat på hittills, är dessutom mycket bra upplästa!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åsne Seierstad