Det slutna rummet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 17)
Utgivningsdatum
2023-05-30
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100183745
Det slutna rummet (e-bok)

Det slutna rummet E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-05-30

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När högsäsongen på Gotland står för dörren hittas en kvinna mördad i Lummelundagrottan. Kvällen före hade hon deltagit i en mörkertur i grottan. Hur kunde mördaren slå till under turen? Kommissarie Knutas leder utredningen och fallet visar sig ha kopplingar till ett grottmysterium i Norrland många år tidigare. Den höggravida Karin ger sig dit på eget bevåg och hamnar mitt i ett livsfarligt drama.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det slutna rummet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 juni 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Det här är den sjuttonde delen i kriminalbokserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom allihopa, och jag har tyckt om dom alla. Gillar att följa Knutas, Karin, Johan, och alla dom andra. Tycker att den här boken, Det slutna rummet, precis som dom tidigare böckerna, är välskriven och lättläst. Rekommenderas absolut om man har läst dom tidigare böckerna i serien. Och jag kommer att fortsätta att följa bokserien framöver. Jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt