Den trogne läsaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jessica Niemi (del 1)
Utgivningsdatum
2021-01-12
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Bo Samuelsson
ISBN
9789100184551

Den trogne läsaren E-bok

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-01-12

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
NEW YORK TIMES BESTSELLER! Den amerikanska utgåvan av Den trogne läsaren tog sig in på topplistan!

"... formligen trollbunden av denna thriller i expresstempo /.../ ohyggligt spännande." Lotta Olsson, Dagens Nyheter

En finsk thriller som utspelar sig under några vintriga dagar i Helsingfors. Kommissarie Jessica Niemi kallas till en tjusig villa där polisen efter ett larm har funnit en kvinna brutalt mördad. Hennes man är en känd författare som just denna kväll är iväg på ett framträdande. På natten när en lokal polis hjälper honom hem råkar de ut för en bilolycka och de två omkommer. Men strax därefter skymtar författaren på en kamerasekvens från tunnelbanan i Helsingfors. Jessica Niemi och hennes kollegor står inför ett mysterium som accelererar allteftersom timmarna går. Vem mördade kvinnan i huset och var är hennes make, författaren?

En thriller i makalöst tempo som på bästa manér håller läsaren på halster fram till sista sidan.

Boken är hittills såld till 35 länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den trogne läsaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För mycket spekulativt innehåll
  birgitta alm (Landskrona), 8 maj 2021

  Ville bara snabbt läsa igenom den. Det finns inga bra personporträtt eller samhällsbeskivning; Spekulativ smörja, jag blev både arg och besviken!

 2. Spännande
  Krister, 10 mars 2021

  Spännande men Venedigdramat avslutades lite abrupt (utan några rättsliga påföljder) - kommer kanske i en eventuell framtida uppföljare - vi får se ?

 3. Bottennapp

  Extremt konstruerad, långsökt, tillkrånglad och totalt orealistisk intrig. Kände mig befriad när jag slutade läsa efter 30 sidor. Hyllningarna obegripliga!

 4. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 januari 2021

  Max Seeck - Den trogne läsaren - Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Det är ju inte så ofta som jag läser någon bok från Finland, men nu blev det en finsk deckare läst. Och jag tyckte den var helt okej. Den var riktigt bra till en början, men sen tyckte jag tyvärr att den spårade ut lite. Men absolut läsvärd och bra skriven var den. Så jag skulle gärna läsa något mer av författaren i framtiden.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Max Seeck