Säg inget om Lydia (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (258.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-05-08
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789100184582

Säg inget om Lydia Ljudbok

(36 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-05-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sextonåriga Lydia är sina föräldrars ögonsten. Det är hon som förväntas uppfylla deras grusade drömmar: Marilyns önskan om att bli läkare, som hon fick ge upp när de tre barnen kom, och kinesisk-amerikanske James längtan efter att passa in.

Men en dag kommer Lydia inte ner till frukosten, och hennes säng uppe i sovrummet är tom. När dottern hittas död i sjön i närheten av familjen Lees hem rämnar den sköra värld som Marilyn och James har byggt upp.

"Säg inget om Lydia" är ett djupt rörande porträtt av en familj, som gläntar på dörren till tonåringarnas hemliga värld, och till det smärtsamma förflutna som föräldrarna tiger om. Under ytan i det lilla samhället vid sjöns strand ruvar hemligheter, åtrå, skam och en intensiv längtan bort.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Säg inget om Lydia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Starkt familjedrama
    -, 28 maj 2023

    En välskriven bok om en familj i upplösning, om förväntningar och krav och om att förverkliga sig själv. Spännande och bra driv! /Elin, den läsande bibliotekarien

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Celeste Ng