Normala människor (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2020-06-09
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Klara Lindell
Originaltitel
Normal People
Medarbetare
Michaelsdotter, Elin (form)
Dimensioner
180 x 110 x 21 mm
Vikt
179 g
SAB
Hce
ISBN
9789100184704
Normala människor (pocket)

Normala människor

(30 röster)  |  Läs 6 recensioner
Pocket,  Svenska, 2020-06-09
79

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Connell och Marianne växer upp i samma småstad. Han är en populär fotbollskille, hon rik men ensam. De börjar prata, snart ligger de med varandra, kort därefter gör de slut. Så fortsätter det, hela vägen till universitetet i Dublin. Där är rollerna plötsligt omvända: Marianne omges av människor som vill vara henne nära medan Connell sluter sig inåt. Rooney skildrar livet som det levs just nu. "Normala människor" är en roman om kärlek, klass och makt, och om hur en person kan förändra en annan människas liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Normala människor
 2. +
 3. Samtal med vänner

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samtal med vänner av Sally Rooney (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Normala människor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt ok
  Hejhej, 29 januari 2023

  Boken hade bara en handling, jag fattade inte riktigt konflikten men det var en härlig bok. Jag gillar hur Sally Rooney skriver sina böcker.

 2. Läsvärd
  Sara H, 4 september 2022

  Denna bok handlar om vänskap, kärlek och psykisk ohälsa. Berör en djupt. Boken har även kommit ut som en tv-serie, helt klart läsvärd.

 3. Lite besviken
  Laura, 31 augusti 2021

  Jag såg så mycket fram emot att läsa denna bok efter att ha läst alla bra recensioner om den. Jag blev så besviken då boken börjar som in i en mening och man hänger inte med om vem och är vem och vem och vems perspektiv man läser ifrån. Dessutom var det svårt att skilja när det ska vara en dialog eller någon som pratar och mår det är själva storyn. Lite förvirrande bok men ändå rätt mysig när man väl förstår den.

 4. Älskar!
  Alva Kjellin, 31 mars 2021

  Det var länge sedan jag läste en bok som var såpass svår att lägga ifrån sig som Normala människor. Inte så mycket miljöbeskrivning men med många känslomässiga dilemman med trasiga karaktärer - definitivt my cup of Tea!

 5. Älskar!!
  Venus, 1 mars 2021

  Såg serien och tycker verkligen dom gjorde ett bra jobb med den, men boken var såklart bättre. Älskar hur den är skriven och den var ganska lättläst

 6. Rekommenderar starkt!
  - (Stockholm), 20 augusti 2020

  Den är så bra! En bok som inte går att lägga ifrån sig, jag läste den i ett svep! Den är absolut värd hyllningarna och den fina kritik som den har fått.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Sally Rooney