Sidenkatedralen : och andra texter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (233.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rebecka Hemse
Utgivningsdatum
2020-11-13
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100187293

Sidenkatedralen : och andra texter Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2020-11-13

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Efter succéerna Den blå tvålen och Husmoderns död arbetade Sara Danius med två projekt som aldrig hann färdigställas; en samlingsvolym med publicerade artiklar och essäer i skilda ämnen, samt en bok om hennes favoriter inom fotokonsten. Sidenkatedralen samlar dessa projekt i en volym. Här finns förord till nyöversatta klassiker som Madame Bovary och Gruppen, essäer om Svetlana Aleksijevitj och Selma Lagerlöf, och de sommar- och vinterprogram som talade till så många. Men också texter om banbrytande fotografer, exempelvis Lucia Moholy och Louise Dahl-Wolfe, samt texter om Svenska Akademien. Allt präglat av Sara Danius omisskännliga blandning av bildning och briljans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sidenkatedralen : och andra texter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lämpar sig inte som hörbok
    Ann , 28 januari 2021

    Sidenkatedralen lämpar sig inte som hörbok.Det var svårt att få klart för sig avdelningen mellan olika berättelser Dessutom finns det bättre uppläsare. Kan inte rekommendera.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sara Danius