Om man håller sig i solen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johanna Ekström
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100187514
Om man håller sig i solen (ljudbok)

Om man håller sig i solen Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-10-15

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det vackra huset i Stora Skuggan är alltid redo att beskådas. Kakelugnarna och den gedigna bordsskivan i ek, nyplockade vildrosor, ostindiska koppar och rena linnehanddukar på gästtoaletten. Stora vackra ytor, inga mattor, och en äppelträdgård runt knuten. Mamma och pappa och de två barnen är också redo att betraktas, en borgerlig författarfamilj som gärna och med van hand uppvisar sitt liv: kreativiteten, lyckan, skrivmaskinen och de nyplockade blommorna; dillpotatis på spisen. Men vad händer när ytan är allt? När språket används för att förhöja verkligheten? När kärleken kräver en motprestation, en lyckad och lycklig fasad? När idyllen i själva verket grundar sig i ett svek? Och hur säger man sanningen när orden är till för att dölja den?

Om man håller sig i solen är en uppgörelse med det man inte får tala om, med en uppväxt där sanningen definieras av hur väl man lyckas formulera sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Om man håller sig i solen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Djup
    -, 23 april 2022

    Lite svår.

  2. Sådär
    -, 11 november 2020

    Tyckte den va lite rörig o svår att hänga med i

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johanna Ekström