En dotters arv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
550
Utgivningsdatum
2022-01-03
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Camilla Jacobsson
Originaltitel
Legacy
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
232 x 165 x 40 mm
Vikt
719 g
SAB
Hce
ISBN
9789100188023
En dotters arv (inbunden)

En dotters arv

(34 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-01-03
239
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Adrian Rizzo var 7 år när hon mötte sin far för första gången. Samma dag försökte han döda henne. Adrian växer upp med sin framgångsrika men frånvarande mor. Som tonåring går hon i moderns fotspår och bygger ett varumärke inom träning. Ungefär samtidigt får hon sitt första hotbrev. Vem är det som förföljer henne? Omgiven av vänner och familj inser Adrian att hon har mer att förlora än sitt eget liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En dotters arv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok
  veronicas_bok_bak_liv, 27 mars 2022

  Adrian växer upp på Manhattan med sin framgångsrika mamma Lina - känd inom yoga och fitnessbranschen. I tonåren börjar Adrian gå i samma spår som sin mamma och börjar göra en träningsserie, och nu kommer det första hotbrevet till henne. Vem är det som förföljer och hotar henne?

  Jag har läst flera böcker av Nora Roberts och jag gillar hennes böcker - spänningsromaner som har en bra story och som bygger upp en spänning under bokens gång. Denna bok är inget undantag, bra story, spännande... Läs hela recensionen

 2. Bra bok
  Annelie, 9 februari 2022

  En riktigt bra bok. Var lite skeptisk först då jag tyckte hennes förra var lite långtråkig men inte denna. Spänning och romantik hand i hand

 3. Alltid lika bra!
  Lisa, 20 januari 2022

  Nora har en förmåga att alltid få en undrar till sista sidan vem som kan vara den onde. Boken är bra och man vet alltid att oavsett om man säger till sig själv att man "bara" ska läsa ett kapitel till så slutar man inte förrän boken är slut.

 4. Som alltid en spännande upplevelse att läsa Nora...
  Mona Ericson, 17 januari 2022

  Som alltid en spännande upplevelse att läsa Nora Roberts böcker! Att få drömma sig bort från verkligheten och bara njuta!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts