Billy Summers (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
500
Utgivningsdatum
2021-11-24
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
John-Henri Holmberg
Originaltitel
Billy Summers
Medarbetare
Zoric, Nebojsa (form)
Dimensioner
233 x 160 x 45 mm
Vikt
870 g
SAB
Hce
ISBN
9789100188641

Billy Summers

(24 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-11-24
249
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Billy Summers är en yrkesmördare med hjärta - och den bästa i branschen. Nu vill han lämna sitt tidigare liv, det är bara ett sista jobb kvar. Billy är en av världens bästa krypskyttar, han är Irakveteran och en riktig Houdini som försvinner spårlöst när jobbet är gjort. Så vad skulle kunna gå fel? Tja, allt. En historia om kärlek och hämnd, och en tvivelaktig hjältes försök till försoning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Billy Summers
 2. +
 3. Holly

De som köpt den här boken har ofta också köpt Holly av Stephen King (inbunden).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Billy Summers. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kampen mellan det onda och det goda
  SP, 14 februari 2022

  Det här är en thriller utan övernaturliga inslag som annars är ett av Stephen Kings främsta kännetecken. Det är också en historia om kärlek, och om kampen mellan det onda och det goda vilket ju är ett annat återkommande tema i Kings böcker. Det var en mycket spännande, otäck men också vacker berättelse som flera gånger tog oväntade vändningar, inte minst på slutet då till och med jag som aldrig gråter fick en tår i ögat.

 2. Älskar boken!
  Ann Lundkvist, 20 januari 2022

  Lika bra som alla andra av hans böcker. Den här är lite mer som en deckare. Svårt att lägga ifrån sig den, så tyvärr tar den slut alldeles för snabbt. Längtar redan till nästa bok!

 3. King bara är. Tip-top!
  Micael Calmen, 17 januari 2022

  Skräckmästaren lämnar det övernaturliga. King kan sitt hantverk och jag läser! Har du inte läst något av honom så börja nu! Bra bok, läs den!

 4. Älskar Stephen King
  Miafia, 13 januari 2022

  Jättebra bok med ett slut man funderar på. King har ett flytande bra sätt att skriva på och även i den här boken hintar han till andra böcker och historier som han skrivit. Kunde knappt släppa den. Spännande, bra och välskriven som Kings böcker brukar vara.

 5. Billy Summers
  Kerstin Ahlm (Åkersberga), 29 december 2021

  Ytterligare en mycket bra bok av Stephen King. Saknade Billy Summers när boken tog slut. Ser framemot nästa bok av S King.

 6. Bra!
  Dag Lundblad, 10 december 2021

  SK är som alltid en suverän berättare. Den här gången med endast en liten, liten blinkning åt skräckgenren... Läs den!

 7. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 december 2021

  Betyg: 5 av 5 - 📚 - Alla som känner mig det allra lilla minsta, vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år nu. Över sjuttio böcker har jag av honom i min bokhylla, hela hans utgivning på svenska.
  Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är väldigt viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och han... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Stephen King