Där isarna råmar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Bottenviken
Inläsare
Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100189310

Där isarna råmar Ljudbok

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-08

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"På ett närmast stillsamt sätt målar de upp en berättelse som är fruktansvärd, hemsk och gripande men ändå alldeles underbar. Jag läser en text, en deckare, som också är mycket god litteratur." Smålandsposten

Snön tinar och djupt inne i de norrbottniska skogarna hittas en cykel, som visar sig tillhöra en pojke vars försvinnande har förbryllat polisen. Irene har nyligen lämnat Stockholm för jobbet som polis i yttre tjänst, men på stationen i Kalix hamnar hon snart i konflikt med både chefer och fördomsfulla kollegor. I den glest befolkade bygden försiggår samtidigt verksamhet som undgår lagen. I en liten by bor flickan Nina med sin moster och sin allvarligt sjuka mamma. Framtiden är oviss, och mosterns vänner är farliga vänner. Mellan islossning och lövsprickning trappas en jakt upp, där människors sanna väsen ska träda i dagen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Där isarna råmar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 12 augusti 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Där isarna råmar är författarna Jennie Lundgren & Ulrika Lundgren Lindmarks debutroman. Det är en kriminalroman som är den första delen i en planerad bokserie som kallas Bottenviken. Boken utspelar sig i Norrbotten. Jag tyckte mycket om boken, speciellt naturskildringarna och människoskildringarna, men även kriminalfallet i boken. Och jag kommer definitivt att läsa kommande böcker, eftersom jag vill veta mer om människorna i boken som håller till i Kalix med omnejd. Rekommenderas absolut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Kun jää murtuu

    Jennie Lundgren, Ulrika Lundgren-Lindmark

    Pohjoisen kylän hiljaisuus kätkee käsittämätöntä julmuutta . "Melkein hiljaisella tavalla he maalaavat tarinan, joka on kauhea ja koskettava, mutta silti aivan ihana. Luin dekkaria, joka on myös erittäin hyvää kirjallisuutta." - Smålandsposten Lum...