Tänk om : en studie i oro (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2021-06-10
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Originaltitel
Tänk om: Bidrag till orons sociologi
Medarbetare
Wenzel, Fredrik (form)
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
189 g
SAB
Oa
ISBN
9789100190156

Tänk om : en studie i oro

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-06-10
89
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Något i samhället måste ha hänt. Vi var inte alltid så här oroliga. Inte alltid uppbundna i tankens katastrofscenarier. Vad är det för röst som mal i huvudet? Varför vill den inte sluta, och varför har vi blivit så upptagna av den?

I "Tänk om" tecknar Roland Paulsen ett panorama över orons kulturella variationer och historiska utveckling. Via oron erbjuder han läsaren en djupdykning i mysteriet varför det materiella välståndet välsignat livet i allt utom ett: hur vi mår.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tänk om : en studie i oro
  2. +
  3. Arbetssamhället : hur arbetet överlevde teknologin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arbetssamhället : hur arbetet överlevde teknologin av Roland Paulsen (häftad).

Köp båda 2 för 284 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tänk om : en studie i oro. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt intressant!
    Hanna, 8 december 2021

    En djupsinnig och fritänkande bok om flera perspektiv på oro. Uppfriskande ifrågasättande om psykoterapins begränsningar inkl mer moderna metoder som ACT dock utan att verka tendensiös. Men visst, han är ju sociolog. Visar hur människan successivt blivit mer fångade i tankar ,"tänk om" frikopplade, från den faktiska verkligheten p g a förändringar i samhället, allt från jordbruksrevolutionen och framåt. "Fritänkande" kan så klart vara en tillgång men kan bädda för oro. Också om vårt behov aut... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roland Paulsen