Malma station (e-bok) Malma station
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-26
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100191443
Malma station (e-bok)

Malma station E-bok

(42 röster)  |  Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-08-26

Styckköp

49 64 Du sparar 23%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Alex Schulmans nya roman utspelar sig på ett tåg. Fem personer är på resa genom Sverige: ett gift par i kris, en ensamstående far och hans dotter, och en kvinna som söker svaret på en gåta som hennes mamma lämnat efter sig.

De reser alla mot Malma station och varken de eller läsaren vet hur deras öden hänger samman, eller anar att det som händer på slutdestinationen kommer att omdefiniera deras liv. Malma station är en drabbande berättelse om familjehemligheter och oförrätter som gått i arv genom generationer - och jakten på sanningen som kan förändra allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Malma station. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 november 2022

  Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Jag har läst alla böcker som Alex Schulman har skrivit, och jag har tyckt mycket om dom allihopa, och dom har alla fått höga betyg från mig. Jag hade därför höga förväntningar på hans senaste bok, Malma station, men härligt nog så infriades dom absolut. Så jag kan absolut varmt rekommendera den här romanen, som är mycket välskriven, absolut inte förutsägbar, väldigt gripande och berörande, spännande, och riktigt, riktigt bra.

 2. En bok att bevara
  -, 7 november 2022

  Boken tog tag i mej och förde mig in i fantasins värld och där ville jag vara kvar ända till dess slut. Efteråt går man tillbaka lite här och där och läser några rader igen för jag vill stanna kvar en stund till.

 3. Upprepar sig
  Maria, 4 november 2022

  Samma tema som i tidigare böcker och i Dramatens Tröstrapporter. Även hört delar av historien på SVT Babel. Måste förnya sig.

 4. Utsökt
  Berit Viola Larsson, 9 september 2022

  Schulman levererar alltid.
  Man är där, helt enkelt.
  I känslorna.
  Njuter av språket.
  Vill suga på formuleringarna och hatar att boken har ett slut.

 5. Alex är det bästa. Fantastisk!
  -, 28 augusti 2022

  Jag är ett av Alexs största fans. Jag älskade dock inte Överlevarna. Bränn alla mina brev blev ingen favorit det heller. Blev rädd att han inte skulle leverera på den höga nivå han var på 2016 med Glöm mig, igen. Men nu är han tillbaka. Fantastiska Alex. Geniet som använder språket på ett sätt som ingen annan. Hur han beskriver saker som man själv upplevt utan att ens reflektera över det. Han är unik.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Alex Schulman