Ett gott nytt år (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (358.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredde Granberg, Anna Maria Käll, Charlotta Jonsson
Utgivningsdatum
2021-10-14
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100195953
Ett gott nytt år (ljudbok)

Ett gott nytt år Ljudbok

(38 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Det som börjar rafflande blir om möjligt ännu mer nervigt när Stehn skickligt blottlägger den ena familjehemligheten efter den andra. Rena läsfyrverkeriet för dig som gillar domestic crime och Liane Moriartys böcker." M-Magasin

"Malin Stehn beskriver skickligt ytliga vänskaper, utåt sett perfekta liv och äktenskap och hemligheterna under ytan. Från de olika karaktärernas perspektiv, via deras tankar, tvivel och skuld, närmar sig berättelsen den otäcka kärnan." Aftonbladet

17-åriga Jennifer försvinner från en fest. I en annan del av staden skålar hennes mamma Lollo in det nya året med sina gamla vänner, Nina och Malena. De har inte så mycket gemensamt längre, men familjernas nyårsfirande är fortfarande tradition.

När föräldrarna vaknar efter en kväll med för många glas och lite för mycket ärlighet är mardrömmen ett faktum.

Försvinnandet sätter vännernas värld i gungning och mörka hemligheter tvingas upp till ytan. Hur väl känner de varandra? Och vad hände egentligen på nyårsnatten?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Ett gott nytt år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderas!
  -, 2 mars 2023

  Riktigt bra! Det behöver inte hända så mycket för att få till bra spänning om man har bra berättarteknik. Riktigt bra inläsning också!

 2. Spännande
  -, 9 februari 2023

  Så otroligt bra skriven, en favorit. Har även lyssnat på den efter och jag hoppas det kommer fler.

 3. Rasande bra!
  -, 24 januari 2022

  Gripande, spännande. Fantastiskt bra. Uppläsarna, alla tre, superbra!

 4. Bra bok
  -, 9 december 2021

  Fängslande och intressant att följa den lilla sociala grupp av par som träffas under högtider. Under ytan döljer varje par delar av sin relation.

 5. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 26 oktober 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Ett gott nytt år är författaren Malin Stehns debut som spänningsförfattare för vuxna. Hon har tidigare skrivit många barn- och ungdomsböcker, men jag har inte läst någon av dom. Jag tyckte mycket om den här boken, så jag hoppas verkligen att hon skriver fler böcker för vuxna. Boken var välskriven, lättläst, spännande, och inte alls förutsägbar. Tyckte om att man fick följa tre olika personer under händelsernas gång. Rekommenderas absolut.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Malin Stehn