En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-13
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100197421
En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd (e-bok)

En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd E-bok

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2022-06-13

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Jag är svårt förtjust i Håkan Nesser, för han har någonting som en majoritet av de här deckarförfattarna saknar nämligen humor.(...) Det är fenomenalt väl berättat. Det är en njutning att läsa Nesser" - Leif GW Persson, TV4 Nyhetsmorgon

En oväderskväll i slutet av januari knackar det på Judith Millers dörr. Hon öppnar utan att veta vad hon ska finna - och utan att förstå att hennes liv just tagit en helt ny riktning, att det här är tidpunkten som hon för alltid ska se tillbaka på som starten för både det bästa och värsta som hänt henne.

På samma sätt anar inte heller Anna Kowalski och mannen som äger hästarna Svart och Brun att några steg åt ett nytt håll kan få sådana obönhörliga konsekvenser.

I Van Veeterens Maardam fortsätter brotten att begås och kommissariens efterträdare Jung gör sitt bästa för att lösa dem, men vissa fall förblir kanske bäst ouppklarade. Boken innehåller tre nesserskt glimrande kortromaner: "Beundran"," Botgöring" samt "En främling knackar på din dörr".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En främling knackar på din dörr : och två andra brottstycken från Maardam med omnejd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. God Nesser-kvalitet
  Michael, 3 juli 2023

  Nesser bjuder i bokens berättelser in till sin värld som känns sällsamt välbekant. Och beroendeframkallande. Lågintensiv spänning i kombination med empati och psykologisk insikt.
  Mycket läsvärt!

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 oktober 2022

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken En främling knackar på din dörr och två andra brottstycken från Maardam med omnejd, innehåller tre lite längre noveller: Beundran, Botgöring samt En främling knackar på din dörr. Håkan Nesser har ju skrivit uppåt ett fyrtiotal böcker, men jag har bara läst åtta böcker tidigare av honom. Jag har tyckt om alla dom som jag har läst, och det har inte bara blivit av att jag har läst fler av honom. Gillar ju egentligen inte noveller så mycket, men när dom är lite l... Läs hela recensionen

 3. Minst fängslande av Nessers romaner
  CaS, 6 juli 2022

  Jag har läst de flesta av Håkan Nessers romaner och detta är den minst fängslande av dem. Om jag skall rangordna de tre kortromanerna så gillar jag den sista ("En främling") bäst.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser