Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (352.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jan Eliasson
Utgivningsdatum
2022-05-13
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100197490
Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst (ljudbok)

Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst Ljudbok

(30 röster)  |  Läs 7 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-13

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Diplomaten och politikern Jan Eliassons memoarer spänner över ett liv och en karriär som innehåller mer än de flesta andras. Från ett arbetarhem i Göteborg nådde han via en diplomatisk karriär i flera olika länder, som ambassadör och internationell medlare, posten som vice generalsekreterare i FN. Han har även hunnit med att vara Sveriges utrikes-minister. I sin bok berättar han om sitt liv och sin imponerande yrkesbana.

Pdf på Litteraturförteckning får du genom att mejla till Bonnier Audio på info@bonnieraudio.se
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Allmänbildande
  -, 23 oktober 2022

  En mycket välskriven och lärorik bok med fint språk. Mycket allmänbildande om vår nutidshistoria från 1950-2020-talet.

 2. Vår viktiga nutidshistoria
  -, 25 september 2022

  Lyssna. Reflektera.

 3. Nära och engagerande!
  - (Stockholm), 7 september 2022

  Väldigt bra bok. Täcker allt som hänt under min livstid fångat från första parkett med personliga kommentarer och tolkningar. Alltid gillat Eliassons röst, ordval och sätt att tala. Intressant att komma in bakom kulisserna i olika händelser man sett på TV eller läst om.

 4. Bra och aktuell memoarbok
  -, 16 juli 2022

  Personlig, engagerad, 68-nostalgi.

 5. Ord och handling
  -, 18 juni 2022

  Boken ger dig bra information och påminnelse om allt det svåra som har påverkat oss människor i olika delar av världen direkt och indirekt. Påminnelse om hur vikten av förståelse och kännedom av olika kulturer kan brygga broar och minska människans lidande om vi väljer att lyssna på varandra istället att sätta egen egoism och maktmissbruk framför de grundläggande rättigheter som vi alla människor borde ha.

 6. Från ett arbetarhem till diplomatins finrum
  Ek Dr Flor, 4 juni 2022

  Först blev jag lite besviken över att Eliasson läst in sin bok själv och inte en professionell skådespelare. Men det ångrade jag snabbt då Eliassons röst gav texten en ytterligare dimension. Han tycktes återuppleva händelser och det gav hans betoning i texten liv. En väldigt intressant liv i diplomatins svåra tjänst. Ibland undrar man bara hur några orkar. Flera som beskrivs i boken gjorde inte det.

 7. Diplomatiskt
  PerErik S, 2 juni 2022

  Hade stora förväntningar på en av våra stora i Världen. Blev tyvärr besviken och det blev som att läsa en historiebok där författaren är väldigt sparsam med intressanta detaljer. DNs recension att boken är för Diplomatiskt skriven stämmer bra.

Visa alla 7 recensioner