Löpa varg (pocket)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2022-11-10
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Wilsson, Eva (form)
Dimensioner
10 x 156 x 96 mm
Vikt
105 g
SAB
Hc
ISBN
9789100197803

Löpa varg

(45 röster)  |   Läs 4 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-11-10
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Då kom han ut. Han gjorde det med en självklarhet som var lätt att begripa; den här världen var ju hans. Han kom fram ur skogen lite längre bort än där skidspåret gick. Han ställde sig i myrkanten mellan en enbuske och en förkrympt tall. Han såg uppmärksamt ut över myrens lilla snövidd, vände på huvudet så att jag såg profilen med den ädla nosen, den branta pannan och öronen som stod opp.

Ulf Norrstig, pensionerad jägmästare, är den som berättar i Kerstin Ekmans täta historia om en mans förändrade relation till jakten och skogen, till minnena och det egna åldrandet...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Löpa varg
 2. +
 3. Färskt vatten till blommorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Färskt vatten till blommorna av Valérie Perrin (pocket).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Löpa varg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stor besvikelse
  rl, 10 juli 2023

  Har läst och uppsskattat många av Kerstin Ekmans böcker, men den här...
  Försökte verkligen traggla mig igenom alla beskrivningar av norrländskt tungsinne och patetisk jägar-romantik, men gav upp. Slutade med att jag skummade sida för sida. Och det här var ändå en av de tunnaste böcker jag läst på länge. Sorry, men känner ingen jag skulle rekommendera den här boken.

 2. Vad är grejen med boken.....
  Agnes, 13 juni 2023

  Vad är själva grejen med den här boken......knappt att jag orkade ta mig igenom alla klyschor. Jag vet, hon har suttit i Akademien, men det hjälper inte när jag skall läsa. En tunn meningslös bok.

 3. Varg
  Anna Birgitta (Dalarna), 7 mars 2023

  Jag vet att den har fått mycket goda omdömen, men tyvärr lyckades den inte fånga mig. Ska nog göra ett nytt försök om en tid.

 4. Att åldras
  Ingalill Warnquist, 24 februari 2023

  Löpa varg påverkar mig som också levt länge. En berörande beskrivning av att förlora sin kraft, att se på livet ur ett annat perspektiv, att värdera djur och natur på ett nytt sätt. Ett ovanligt grepp att en kvinnlig författare skildrar livet genom en man.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kerstin Ekman