Våra förlorade hjärtan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-10-04
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789100197896
Våra förlorade hjärtan (e-bok)

Våra förlorade hjärtan E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-10-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tolvåriga Bird Gardner har inte sett sin mamma på över tre år. Margaret försvann efter att hennes dikter använts i protesterna mot de stränga lagar som införts för att värna "amerikansk kultur" och återinföra fred och välstånd efter den så kallade Krisen. Men en dag får Bird ett brev med en kryptisk teckning i. Han inser att hans mamma försöker kontakta honom. Och han bestämmer sig för att hitta henne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Våra förlorade hjärtan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 11 november 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Våra förlorade hjärtan, av den amerikanska författaren Celeste Ng, är den tredje boken som jag har läst av henne. Jag har tidigare läst Små eldar överallt, som fick 5 i betyg från mig, och Säg inget om Lydia, som fick 4,5 i betyg från mig. Och den här nyaste boken fick 4,5 i betyg från mig. Jag tycker att den här boken var rätt så olik hennes tidigare två böcker, men absolut lika bra. Det är en välskriven och skrämmande berättelse som berörde mig o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Celeste Ng