Den store konstnären (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Radiohjältarna (del 1)
Utgivningsdatum
2023-02-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100198466

Den store konstnären E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-02-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Jag ser redan fram emot nästa äventyr med denna egensinniga superhjälteduo som slår på bandspelaren snabbare än sin egen skugga." Göteborgs-Posten

Radiojournalisterna Ann Ek och Esti Przybyszewski får äntligen sin stora chans, de ska göra ett reportage om konstnären Niki Falc, som har begått självmord i sitt hem på Österlen. Ann och Esti skulle kunna bli ett riktigt dream team, om de bara kunde samarbeta... Hur ska det gå för reportaget och den bullälskande Ann och den organiserade Esti när dessutom Falcs släktingar inte vill bli intervjuade?

"Den store konstnären" är en varm, humoristisk och fartfylld spänningsroman med två oväntade hjältar att ta till sitt hjärta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den store konstnären. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tråkig bok
    Lisbeth Boström (Timrå), 4 oktober 2023

    Den här boken som jag läste via Bokus Play gav mig väldigt lite underhållning eller så har jag blivit kräsen av att ha läst så många bra böcker. Det hände liksom ingenting och den fick mig inte ens att le. Väntade att den skulle bli bättre men jag gav upp efter drygt halva boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna