Svartstick (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (305.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2023-03-27
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100800925

Svartstick Ljudbok

(38 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-27

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Till en kursgård i Dalarna kommer 39-åriga Paula för att få andrum i sin kaotiska tillvaro. På gården bor redan Gunni vars liv stannat upp efter en omtumlande passion.

I slutet av 50-talet förälskar sig den unga Anita i Bengt, som öppnat traktens första snabbköp - men Bengt är gift och snart börjar ryktet gå.

Svartstick är en sinnrik och mångbottnad berättelse om tre kvinnor i tre tider, med varsin hemlighet. Deras liv flätas oväntat samman av en svart silkestråd.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Svartstick. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Trevlig
  AJ/Nettan, 10 april 2024

  3 personer och deras livsöden.

 2. Spännande.
  -, 29 oktober 2023

  Spännande berättelse om tre kvinnor vars olika livsöden skickligt och oväntat vävs samman I slutet. Hoppas på en fortsättning.

  Bra uppläsare.

 3. Fin historia
  -, 1 juli 2023

  Det var en trevlig bok om tre kvinnor med anknytning till samma plats och det som format dom. Det är lättsamt, men de bär alla på sina hemligheter och egenheter. Jag gillade att porträttet av de tre kvinnorna känns lite komplexa och att det inte var särskillt dramatiskt även om de alla tre är med om saker som påverkar dom djupt.

 4. Fin och välskriven
  -, 9 maj 2023

  Tre kvinnoöden i olika tidsåldrar som vävs ihop på ett vackert sätt. Sara Paborn är en mästare på att skildra kvinnoöden och personligheter utan att överdriva eller forcera. En mycket trevlig läsning!
  //Elin, den läsande bibliotekarien

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Sara Paborn