Haralds mamma (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (222.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Emma Peters
Utgivningsdatum
2023-05-12
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100801885
Haralds mamma (ljudbok)

Haralds mamma Ljudbok

(82 röster)  |  Läs 8 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-12

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Svärdotter och svärmor möts på en flygplats. Under ett dygn inväntar de ett försenat plan och alltefter timmarna går blir konfrontationerna mer obönhörliga. Vad händer när man inser att man plötsligt är tre personer i en parrelation?

"Jag var inte tillfångatagen. Jag satt inte gisslan. Jag var inte i helvetet. Det var inte djävulen som slagit sig ner vid mitt bord för ett kort småprat. Djävulen hade bockfot. Djävulen drack inte päronfestis. Haralds mamma var en helt vanlig kvinna som ville träffa sin son efter att han tillbringat sex veckor på ett behandlingshem i norska fjällen. Den stora frågan var varför jag var där och vill träffa hennes son efter att han tillbringat sex veckor på ett behandlingshem i norska fjällen."

Haralds mamma är Johanna Frids återkomst efter genombrottsromanen Nora eller Brinn Oslo brinn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Haralds mamma. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Svärta och humor
  -, 28 januari 2024

  Tragiskt och roligt om vartannat. Läsvärt om relationer och deras avigsidor.

 2. Skoningslös och rolig
  -, 10 september 2023

  Det är en resa ner till helvetet och tillbaka, utan någon att hålla handen. Samtidigt väldigt roligt. Ofattbart att Harald är priset i tävlingen, dock.

 3. Vilket persongalleri
  Anna, 13 augusti 2023

  Oftast brukar det finnas åtminstone EN person som är sympatisk och som man kan tycka om i boken; i denna är det svårt att finna några sympatiska drag hos någon. Det blir kämpigt efter ett tag, även om språket är så bra och dialogerna är på gränsen till geniala!

 4. Tjatig och klyshig.
  anka, 26 juli 2023

  Den gamla säger nåt, den unga tänker nåt bitchigt om det men kanske säger nåt annat. Och sen fortsätter det så ...

 5. Syrlig uppgörelse med svärmor
  -, 3 juli 2023

  Oerhört dråpligt språk. Ett fältslag mellan två kvinnor som vill vinna eller försvinna. Obehagligt och roligt!

 6. En humoristisk men bisarr berättelse.
  -, 9 juni 2023

  Det onormala blir normalt i denna relationsroman om mor och blivande svärdotter. Ganska roande men det blir sammanlagt too much!

 7. Rolig och tjatig
  - (Umeå), 3 juni 2023

  Flyhänt och roligt skriven om giftiga relationer mellan riktigt dysfunktionella människor, bra inläst, men ack så tjatigt det blir i längden, så trean blir rätt svag.

 8. Snyggt och rappt
  -, 31 maj 2023

  Så jävla träffsäker och rolig. Inte ofta jag skrattar högt på riktigt men det gjorde jag här. Och tack och lov för slutet!

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Johanna Frid

 • Nora eller Brinn Oslo brinn

  Johanna Frid

  Hur svartsjuk får man bli? Hur ofta kan man titta på en främmande människas Instagram? Hur mycket mensvärk måste man ha? Är Norge paradisets mittpunkt? Johanna är ihop med Emil. Emil har en exflickvän som heter Nora. Nora är allt Johanna inte är: ...

 • Familieepos

  Johanna Frid, Gordana Spasic

  Av vad består en familj? Hundar och exkærester? Biologi, blod och papirer? Materiella ting som sommarhus, bord och stolar? Är familjen ett solitt begrepp eller utgörs den bara av en räcka slumpartade performativa handlingar? I sin debutbok Familie...