Jag kommer att hitta nyckeln (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Nyckelserien (del 1)
Utgivningsdatum
2023-11-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100802172

Jag kommer att hitta nyckeln E-bok

(3 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-11-01

Styckköp

139
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Jag kommer att hitta nyckeln" är första delen i en serie pusseldeckare av författarduon bakom Lars Kepler.

Privatdetektiv Julia Stark får ett oväntat besök på kontoret av en man. Han är en av ägarna till ett framgångsrikt familjeföretag. Dagen innan hade de haft bolagsstämma och middag på godset i Västernorrland. På morgonen hittade han ett fotografi i sin telefon på en bunden, blodig man med en säck över huvudet.

På grund av alkoholrelaterad minnesförlust har han ingen aning om var bilden kommer ifrån och vill därför anlita Stark detektivbyrå för att ta reda på om det är han som är förövaren innan polisen kopplas in.

Julia ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt från Norrmalmspolisen och följa med henne till skogarna. Hon vet att hon kommer att behöva hans hjälp och drömmer samtidigt om att på något sätt vinna tillbaka hans kärlek.

Julia och Sidney tas emot som gäster på det överdådiga godset och börjar leta efter sanningen medan de äter middagar och umgås med alla familjemedlemmar som teoretiskt sett skulle kunna vara iblandade i mordet.

Läsaren ges möjligheten att med sin egen människokännedom, iakttagelseförmåga och sitt logiska tänkande leta efter nyckeln till gåtan tillsammans med Julia Stark.

"Författarna är lysande stilister" Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag kommer att hitta nyckeln. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Klickade inte med karaktärerna
    Jenny, 25 januari 2024

    Det är egentligen inget fel på historien. Men jag har svårt för karaktärerna och hur man hela tiden får hintar om en historia som man märker påverkar karaktärerna men aldrig tillräckligt med information för att "förstå" istället för att tycka att agerandet är udda.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Alex Ahndoril