Den frusna trädgården (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2023-04-24
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Micka Andersson
Originaltitel
Winter Garden
Medarbetare
Berglin, Ilse-Mari (form)
Dimensioner
180 x 110 x 25 mm
Vikt
210 g
SAB
Hceeq.01
ISBN
9789100803469

Den frusna trädgården

(12 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2023-04-24
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den frusna trädgården är en rörande berättelse om två systrar som upptäcker att deras mor bär på hemligheter som de aldrig hade kunnat föreställa sig.

Systrarna Whitson är så olika två syskon kan bli. Meredith har stannat kvar i den trygga lilla småstaden, gift sig, skaffat barn och så småningom övertagit ansvaret för familjens äppelodling. Den rastlösa, orädda Nina är däremot på ständig resa till världens oroshärdar i sitt yrke som krigsfotograf.

När systrarnas far plötsligt blir svårt sjuk återvänder de till barndomshemmet och konfronteras med sin kyliga, avståndstagande mor, Anya. Nina blir besatt av att få henne att berätta hela den hemlighetsfulla saga hon så många gånger har påbörjat för sina döttrar, men aldrig riktigt lyckats avsluta. Därmed inleds en resa genom moderns ryska förflutna, som tar systrarna längre än de någonsin hade kunnat ana och som kommer att ändra deras uppfattning om vilka de själva är.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den frusna trädgården
  2. +
  3. Näktergalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Näktergalen av Kristin Hannah (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den frusna trädgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vilken bok!!!!
    Anette Olsson, 13 december 2023

    Den här var bra. Inte tråkig nånstans. Historien håller hela vägen. Bra uppbyggd berättelse som fångade mig. Läste den med välbehag.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristin Hannah