I cirkelns mitt (ljudbok) Spara 29%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (437.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2023-09-27
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100803483

I cirkelns mitt Ljudbok

(40 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-09-27

Styckköp

85 119 Du sparar 34 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det börjar med att en bil sprängs i luften på motorvägen, måltavlan är en okänd direktör. Sedan följer flera attacker, till synes klimatrelaterade, men det enda konkreta som polisen har att gå på är ett mystiskt brev till kriminalkommissarie Eva Nyman: "Vi måste syna de skyldiga, på andra sidan förgängelsens ruiner. Så: Se upp, ni sentida ättlingar till homo sapiens." Snabbt måste hon aktivera sin grupp, Nova, specialiserad på ovanliga brott, för att hitta sambanden. Men hon måste också hantera spåren som leder tillbaka till en traumatisk historia i hennes tidiga karriär, och till den sedan länge försvunne kollegan Lukas Frisell.

Arne Dahl är tillbaka med en serie kriminalromaner om Eva Nyman och Nova, hennes grupp av färgstarka poliser som löser brott av det irreguljära slaget. Den gastkramande thrillern "I cirkelns mitt" är första delen, signerad en mästare i genren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av I cirkelns mitt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som vanligt hög kvalitet
    Lotta, 9 maj 2024

    Spännande och välskriven om aktuella ämnen! Kul med nya karaktärer!

  2. En alltid aktuell Arne Dahl
    Gregoris Kondylis, 14 oktober 2023

    Aktualitet är något Arne Dahl låter rinna alltid i överflöd från hans penna. Aktuella frågor och problem hittar på något sätt sin väg till papperet. I bland kan han vara även profetisk. I den här story talar han om klimatiska problem, om aktivismen kring dem, om den rätta och den felaktiga sättet att komma till en läsning. Och inte bara det. Han lyckas tala också om kriminalitet bland unga, ett problem som är så svår i Sverige. Eftersom det kommer att handla om en trilogi, vi vet att han håll... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl