Treblinka Comedy Club (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (530.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Krepper
Utgivningsdatum
2024-04-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100806187

Treblinka Comedy Club Ljudbok

(17 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-04-02

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vintern 1941 bestämmer sig komikern och journalisten Arne Hoffmann för att lämna New York och åka tillbaka till Berlin, där han inte varit på tjugo år. Hans omgivning tycker att han är galen som reser till ett land i krig, men Arne har bestämt sig. Han måste få veta hur hans judiska kusin Leah och hennes familj har det, de som blivit kvar i nazisternas Tyskland. Han anar inte hur det beslutet ska komma att påverka både hans eget och deras liv.

När nazisternas deportationer till dödslägren i Polen inleds måste Arne göra allt han kan för att rädda Leahs familj till Sverige, och skydda den judiska kvinnan Rut han träffat i Berlin. Samtidigt riskerar Arne att själv gå under.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Treblinka Comedy Club. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och bra
  -, 22 april 2024

  Mycket bra. Lyssnar för det mesta. Har läst de flesta av Edwardsson böcker. Spännande och gripande. Vi tog ju emot vita bussarna i Malmö så kan relatera till vänners föräldrar som flydde.

 2. Fängslande
  -, 19 april 2024

  Saklig och ändå medkännande skrivet!

 3. Rörig och ett malande i berättelsen.
  Mia, 13 april 2024

  En bok som jag hade stora förväntningar på. Den upplevde jag som malande och att försök till att lite taffligt få ihop en hel betättelse

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Åke Edwardson