Italiensk bildordbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
616
Utgivningsdatum
2009-10-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Nygren, Håkan (red.)
Dimensioner
170 x 140 x 35 mm
Vikt
750 g
SAB
Fc(x),Fi(x)
ISBN
9789113025513
Italiensk bildordbok (häftad)

Italiensk bildordbok

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2009-10-19

Slutsåld

En rik informationskälla i ord och bild som ger överlägsen precision: de olika partierna i en dörr, en viss sorts bladgrönsak, delarna som kometer består av - bildordboken visar på ett ögonblick något som annars skulle kräva en mångordig förklaring.

Italiensk bildordbok skiljer sig från andra ordböcker till både innehåll och presentation. Ordboken är uppdelad i 17 ämnesområden från Astronomi till Sport. Ord och bild bildar en enhet som ger mer upplysning än en vanlig ordlista. Man kan söka via ämnesområde - varje avsnitt har en speciell färg - eller via det svenska eller det italienska registret. Dessutom kan man söka sig fram genom att helt enkelt bläddra och orientera sig med bildernas hjälp. Det här är en suverän kunskapskälla och en härlig blädderbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Italiensk bildordbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Här fins allt.
  Ingvor Junkergård, 30 juni 2014

  Otroligt mycket kunskap finns att hämta i denna bok. Mycket bra bilder och ord på allt som tänkas kan,otroligt utförligt. Perfekt för dig som läser italienska, eftersom det inte alltid går att räkna ut vad ett ord betyder med hjälp av endast ett lexikon. Bra ordlistor på både svenska och italienska i slutet av boken. Vacker layout och smidigt format, skön att bläddra i.
  En bok som ger guldkant på italienskastudierna.
  Att den inte får fem stjärnor av mig beror på att texten är vä... Läs hela recensionen

 2. En helt fantastisk bok för oss som kan italienska...
  Ingemar Larsson, 31 juli 2013

  En helt fantastisk bok för oss som kan italienska någorlunda bra, men som nu lärt oss massvis med nya ord. Pedagogiskt upplagd.

Visa alla 2 recensioner