Det du inte såg (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (386.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Jakob Eklund
Utgivningsdatum
2011-05-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113039039
Det du inte såg (ljudbok)

Det du inte såg Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-05-11

Styckköp

156

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Patrik Sjöberg är en av Sveriges mest kända och framgångsrika idrottsmän genom tiderna. Men bakom den hårda fasaden vilar ett mörker. Först nu är Patrik redo att dela med sig.

1987 hoppade höjdhopparen Patrik Sjöberg 2,42 på DN-galan i Stockholm. Detta gjorde honom till innehavare av världsrekordet i höjdhopp. Fortfarande är Sjöberg världens näst bäste höjdhoppare genom tiderna, endast slagen av Javier Sotomayor.

Men vem är egentligen Patrik Sjöberg? Många av oss minns en överlägsen idrottsman, kaxigt rökande en cigarett mellan hoppen. En man vi, då och nu, känner som bufflig, frispråkig och rakt på sak. En idrottsvärldens rockstjärna. Men hur kom han dit?

I denna nya memoar berättar Patrik Sjöberg för första gången sin historia, ärligt, rakt och öppenhjärtigt. Och det visar sig att den innehåller mer än vad någon av oss kunnat ana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Det du inte såg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ärlig bok
  -, 18 augusti 2021

  Mycket bra bok. Jag är en tant som älskar sport så det var oerhört kul att läsa om baksidan till alla P:s prestationer. All hård träning, allt som krävs för att hamna där han är. Han skriver ärligt om sitt liv, om allt, inga försvar, inga bortförklaringar. Så friskt att få läsa en sådan bok. Rekommenderas starkt!

 2. Fantastisk bok
  Edvard, 22 oktober 2017

  En välskriven bok som på ett själutlämnande, ärligt och rättframt sätt låter oss läsare lära känna författaren och det liv han levt. Fantastisk bok av en fantastisk människa.

 3. yeess!!!!
  Lia, 19 januari 2016

  kanonbok! lätt att komma in i & han som läser (Jakob) gör det med stil.
  Spännande från början till slut. Bjöd på 1del skratt oxå. Boken uppdelad bra
  inget kludd. Tycker om när det är kapitelform.

 4. ÄRLIGT
  Diana, 3 juli 2015

  Ärligt är ordet jag först kommer att tänka på när jag ska recensera denna bok. Sjöberg har ju alltid haft ett rättframt, kaxigt sätt och inte bett om ursäkt för sig. Det gör han inte här heller. Rakt på sak och utan omsvep ger han sin syn på sin karriär. Vad, eller rättare sagt vem, som tog honom dit och hur det gick till. Det märks att han funderat länge på varför han inte tidigare avslöjat övergreppen som var priset för framgången och han sätter ord på vad han kommit fram till på ett sätt s... Läs hela recensionen

 5. Det du inte såg
  Bokälskaren, 11 juni 2012

  Sjöberg berättar om skadorna, rehabiliteringen, sina långa vistelser utomlands, festerna och livet i kappsäck. Han berättar om när han bestämde sig för att sluta med höjdhoppet, festerna och projekten han hoppade på. Vidare berättar han om hur han tänkte kring detta med Nosiainen, varför han inte slog larm och hur han tog sig ur det (mycket tack vare den enorma ilskan, tror jag). Sist, men inte minst, berättar han om sin fru och dotter, och hur föräldraskapet har förändrat honom i grunden, oc... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av författarna