Fallet (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (311.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harry Bosch (del 16)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2013-03-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Eva Larsson
ISBN
9789113049595

Fallet Ljudbok

(23 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2013-03-18

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Los Angeles, här har Harry Bosch bekämpat brott under många år, men nu börjar pensionen närma sig. Med tre år kvar vid LAPD dras han in i ett fall där politiska intriger inom polisen har lett till ond, bråd död.

Fullmäktigeledamoten Irvin Irving har haft ett horn i sidan till Bosch i många år. När hans son hoppar - eller blir knuffad - från ett fönster på det legendariska hotellet Chateau Marmont kräver Irving att Harry ska hålla i utredningen.

Samtidigt är kriminalveteranen upptagen med ett fall från slutet av 80-talet, där DNA från en våldtäkt tyder på att en dömd våldtäktsman omöjligen kan ha utfört sitt brott. Det mesta tyder på att polisens laboratorium har gjort fel, och det kan äventyra en lång rad kommande rättegångar.

Harry försöker desperat lösa bägge fallen. En okänd mördare har verkat i Harrys hemstad under flera decennier, och poliskårens mörka hemligheter kommer att överraska ett Los Angeles där invånarna är vana vid det mesta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fallet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Michael Connelly
    Elis Svensson, 12 april 2022

    Bra författare och bra uppläsare. Försöker hitta så många ljudböcker som finns av denna författare. Bra att ha med sig när man kör bil längre sträckor.

  2. En av de bästa Bosch-deckare efter min mening!
    Kai Schirmer (Berga), 25 augusti 2021

    Inte så mycket krutrök den här gången men mycket spännande ändå, en bladvändare med fina, välslipade dialoger som ingen annan kan skriva så bra som Michael Connelly! Rekommenderas!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly