Tjockare än vatten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (305.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 7)
Utgivningsdatum
2014-05-28
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113049953

Tjockare än vatten Ljudbok

(40 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2014-05-28

Styckköp

189
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hon lämnade dörren på glänt och steg - fortfarande med en obestämd känsla av obehag och en påtaglig känsla av övergivenhet - över kanten och satte fötterna i det varma vattnet. Hon satte sig på huk, grep tag om kanterna och gled sedan försiktigt ner i badkaret för att låta huden vänja sig vid den höga temperaturen. Drog ett djupt andetag och slöt ögonen en stund medan smärtan vek undan.

När hon slog upp dem igen var det för att det klickade i låset.

Mellan henne och den stängda dörren stod plötsligt en äldre version av henne själv. Den svartklädda kvinnan med det långa grå håret tog ett steg i hennes riktning. Nu började tankarna klarna.

Hon skulle dö.

Ingen i kriminalkommissarie Conny Sjöbergs team har en aning om vad som väntar dem. Petra Westman njuter av islossning på fler än ett plan och ser en ny vår i annalkande. Jamal Hamad ligger i sjuksängen och hoppas och tror att mardrömmen äntligen är över. Det är den inte - den har knappt hunnit börja. Och några mördade katter är bara början på en spiral av oförutsedda händelser med ond bråd död som minsta gemensamma nämnare. Blod. Och vatten.

Tjockare än vatten är en hisnande thriller som bottnar i det omöjliga i att göra sig fri från det förflutna. Från sin familj. Och från de drifter och demoner som formar och jagar oss genom livet. Carin Gerhardsen är tillbaka med den sjunde, fristående boken i sin framgångsrika serie om Hammarbypolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tjockare än vatten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning och oförutsägbar.
  -, 15 mars 2020

  Hög spänning och oförutsägbara vändningar. Med kanske den bästa uppläsaren i Sverige

 2. Gerhardsen levererar som vanligt
  Anders Weber, 25 augusti 2014

  Fantastiskt tempo och tvära kast. Satt med andan i halsen och trodde mig flera gånger veta vem och varför, men blev lurad. Mycket skickligt skrivet. Kanske den bästa i Hammarbyserien.

 3. Spänning till slutet
  Mias bokhörna (eggetbok.blogspot.se/), 5 juli 2014

  Boken är oerhört spännande från början till slut, jag tycker dessutom hon får till en bra story som är trovärdig och inte flyger ut i hundra sidospår.
  Jag tycker dessutom om Carins balans mellan polisernas privatliv och kriminalhistorien. Dock av förklarliga skäl var det mycket privathistoria i denna, men det förtog inte spänningen alls. Uppläsare här var Stefan Sauk och visst gör han det bra men nu hade man vant sig vid Ewerlöf. Så att byta mitt i en serie kan vara lite dumt. Dessutom ty... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen