Falleri, fallera, falleralla (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (331.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hammarbyserien (del 8)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2015-05-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113049991

Falleri, fallera, falleralla Ljudbok

(35 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2015-05-14

Styckköp

189

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Conny Sjöberg satt i baksätet på en civil polisbil och tänkte att någonting ömtåligt och värdefullt höll på att gå sönder inom honom.

Det blåste kalla människofientliga vindar i landet, och han började förlora hoppet om att själv kunna göra någonting för att styra om dem. Teamet var dessutom helt klart ur form och medarbetarna snudd på aggressiva mot varandra. Atmosfären inne i bilen var så mättad av sorg och ilska att det var med lättnad de till slut klev ut och mötte den piskande yrsnön. Och en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin hade upplevt.

Två personer mördade på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Och det var bara början. Början på slutet.

Falleri fallera falleralla är en rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris. Carin Gerhardsen är tillbaka med den åttonde och avslutande delen i den framgångsrika serien om Hammarbypolisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Falleri, fallera, falleralla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. mkt bra serie
  camilla, 10 mars 2024

  Alla böckerna var bra och jag kunde inte sluta lyssna . Däremot gillar jag inte när man byter uppläsare mitt i en serie.

 2. Mästerlig
  -, 10 september 2022

  Både författaren och uppläsaren i en klass för sig.

 3. Älskar denna serie
  -, 19 december 2021

  Så bra o spännande. Älskar denna serie. En av
  Sveriges bästa

 4. En av de bästa!
  -, 29 maj 2021

  Hon skriver verkligen helt fantastiskt. Deckarna med Kommissarie Sjöberg är en fullträff och CG är definitivt en av de bästa svenska deckarförfattarna. Alla i böcker serien är riktiga nagelbitare som du inte får missa!

 5. Kanonbra
  P, 26 september 2018

  En helt fantastisk o spännande serie med 8 böcker. Rekommenderar verkligen bokserien om Hammarbypolisen. Tack Carin G

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Carin Gerhardsen