Svennis : min historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Per Lagergren
Utgivningsdatum
2013-11-05
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113054018

Svennis : min historia Ljudbok

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2013-11-05

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"I den här boken kommer jag att berätta min historia. Det har jag aldrig gjort tidigare. Varken för min bror eller för mina vänner, inte heller för min före detta fru eller någon av mina flickvänner, inte ens för min son, dotter, far eller mor. Jag kommer att berätta den sanna historien om vem jag är."
Sven-Göran "Svennis" Eriksson

Få inom världsfotbollen har under de senaste tre decennierna analyserats så grundligt som Svennis. Nu berättar han allt om sitt hemlighetsfulla liv och om spelet såväl på som utanför fotbollsplanen. Svennis historia är världsfotbollens historia, från folksport till miljardindustri. Hans 35-åriga tränarkarriär har tagit honom runt hela världen och 2001 blev han Englands förste utländske förbundskapten. IFK Göteborg, Benfica, Roma och Manchester City är några av klubbadresserna i en makalös resa fylld av dramatik och med- och motgångar. Även på det privata planet.

Var står han i dag, vid sextiofem års ålder, på väg mot slutet av en legendarisk och mytomspunnen karriär? Den stora frågan har sprungit ifatt denne världsfotbollens vagabond: vad ska jag göra när drömmen tar slut?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svennis : min historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ok bok
    -, 15 maj 2024

    Men vilken fantastisk karriär!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna