Det som inte dödar oss - Millennium 4 (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Millennium (del 4)
Utgivningsdatum
2015-08-27
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113060774

Det som inte dödar oss - Millennium 4 E-bok

(48 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-08-27

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tidskriften Millennium har fått nya ägare. Elaka tungor hävdar att tiden har sprungit ifrån Mikael Blomkvist och han funderar på om han borde göra något annat.

Lisbeth Salander är rastlös. Hon medverkar i en hackerattack till synes utan någon särskild anledning. Hon tar risker hon vanligtvis är noga med att undvika. Det är inte likt henne.

En sen natt ringer professor Frans Balder, en ledande auktoritet inom AI-forskning, till Blomkvist. Balder säger sig sitta på världsavgörande information om amerikanska underrättelsetjänsten. Han har dessutom haft kontakt med en ung kvinnlig superhacker, som bär vissa likheter med en person Blomkvist känner väl.

Mikael Blomkvist börjar hoppas på det scoop som både han och Millennium behöver. Lisbeth Salander har som vanligt sin alldeles egen agenda. I Det som inte dödar oss fortsätter berättelsen. Det har blivit dags för deras vägar att korsas. Ännu en gång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det som inte dödar oss - Millennium 4. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 september 2015

  Jaha, då har jag nu alltså läst den så omdiskuterade fjärde Milleniumboken.

  Jag vet att många tycker att det är helt fel att skriva och ge ut en fortsättning på en död människas böcker, och att dom inte kommer att läsa boken. Men själv lägger jag inga värderingar i boken på det viset, utan jag var mycket intresserad av att läsa den.

  Fick ett recensionsexemplar i e-boksformat, av bokförlaget Norstedts, som jag nu har läst med stor behållning.

  Självklart så har jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av David Lagercrantz