After. När vi tvekade (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
After series (del 2)
Utgivningsdatum
2015-05-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Katarina Jansson
ISBN
9789113068770
After. När vi tvekade (e-bok)

After. När vi tvekade E-bok

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-05-11

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tessa har allt att förlora. Hardin har inget att förlora ... utom henne. Efter en kaotisk början på förhållandet var de på väg att få saker och ting att fungera. Tessa visste att Hardin kunde vara elak och hans humörsvängningar plågade henne, men hon ville ändå tro på deras relation och på Hardin.

Men är han verkligen den djupa, omtänksamme kille Tessa föll så hårt för? Eller var allt ett spel och han egentligen någon annan? Hon önskar att hon kunde lämna honom. Men det är inte så lätt.

Hardin vet att han gjorde ett misstag, kanske det största. Han kommer inte att ge upp så lätt. Men kan han förändras? Kommer han att förändras - för kärleken?

Andra delen i Anna Todds framgångsrika serie After.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av After. När vi tvekade. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En fantastisk bokserie!
  Anette, 26 augusti 2019

  En bokserie som visar hur besvärligt det kan vara att lita på sig själv och andra. Om att våga bli älskad och att älska någon. Hur uppväxten och det som har hänt påverkar en. Jag ser att någon recenserat denna bok som att han försöker bestämma över henne och styra henne, men det handlar ju om hans rädsla och spöken från förr och det förstår hon. Hon gör ju också många fel! Och läser man färdigt serien så ser man ju också vilket resultat hela historien får. :)

 2. Såå bra serie
  Ada, 13 juni 2019

  Verkligen en serie som fångat en. Nu måste jag se filmen! Tveka inte, läs denna serie. Påminner om femtio nyanser men med en annan tvist

 3. Psykisk misshandel

  Detta är en bok om psykisk misshandel som är förklädd till en kärlekshistoria. Killen vill bestämma hur tjejen ska klä sig, vilka hon ska umgås med och behandlar henne om och om igen som skit men hon är så hjärntvättad så hon stannar ändå. Det är skrämmande att tänka att det är såhär folk tror ett förhållande ska se ut.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Todd