Alla dessa hemligheter (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113072081
Alla dessa hemligheter (e-bok)

Alla dessa hemligheter E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-05-16

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Inte en enda tår fäller Louise Sörenstam, född Granström, när hon ser sin makes kista sänkas ner i Roslagens karga jord en oktobermorgon. Egentligen var det tulpanlökar hon hade tänkt få ner i jorden denna dag, men så blev det nu inte. Livet ville annorlunda.

Trettiofem års äktenskap är till ända och Louise vågar äntligen drömma om att börja om på nytt, återuppta sina konststudier och skapa sig ett eget liv. Hon har varit en mycket lojal och trogen hustru som levt för sina döttrar och översett med maken Konrads vidlyftiga leverne. Konrad var tyvärr en man med mycket rymligt samvete och det dröjer inte länge förrän Louise upptäcker att det enda hon ärvt efter sin make är en härva av skulder och ekonomiska oegentligheter.

När lokal- och kvällspressen får nys om Konrads affärer blir Louise dess villebråd och hon försöker komma undan den oönskade uppmärksamheten genom att fly till sin syster Carina i Sydfrankrike. Carina lämnade tidigt barndomens Roslagen för en framgångsrik modellkarriär i Paris och har numera dragit sig tillbaka till i den lilla medelhavsbyn Sainte Marie-sur-Mer. Systrarna Granström har inte hållit kontakten med varandra och deras återförening blir allt annat än hjärtlig. Den påtvingade samvaron gör att hemligheter, minnen och ouppklarade konflikter kommer upp till ytan.

Vistelsen i Sainte-Marie-sur-Mer ger Louise tid att rannsaka sitt liv med Konrad och sin relation till Carina. Varför har Carina alltid varit så avvisande emot henne och varför satte sig Louise inte in i sin makes affärer mer? Louise lär också känna den svenske frilansjournalisten Boy som ger henne all den uppmärksamhet hon längtar efter men aldrig tidigare fått av Konrad. Hon får allt svårare att stå emot Boys närmanden, men vad vill han henne egentligen?

När allt ställs på sin spets för Louise har hon att välja mellan hämnd eller förlåtelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla dessa hemligheter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 juni 2016

    Det här är Annika Estassys tredje roman. Jag har läst hennes två tidigare, och jag har tyckt om dom båda två. Här är en länk till min recension av hennes första bok, Solviken. Och här är en länk till min recension av hennes andra bok, Croissants till frukost.

    Annikas Estassys tredje bok, Alla dessa hemligheter, är en fristående fortsättning på dom tidigare böckerna. Men även om det till en viss del handlar om samma personer som förut, så kan man läsa den här boken helt fristående fr... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Annika Estassy