Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2017-02-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Dimensioner
178 x 108 x 16 mm
Vikt
138 g
SAB
Hc
ISBN
9789113073354
Ta itu (pocket)

Ta itu

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2017-02-16
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ta itu Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Ta itu utkom första gången 2003. Romanen utspelar sig i slutet av 70-talet i en norrländsk kuststad där Maria lever ett till synes lyckligt och välordnat liv med sin man Anders och deras två barn. Hon jobbar deltid för att kunna studera konsthistoria på distans, men varken Anders eller barnen har någon förståelse för hennes vilja att göra något annat. Och distansstudierna i Umeå blir inte riktigt den förlösning hon hoppats på. Maria har svårt att stå emot det tryck som hon upplever från omgivningen. Hennes rädsla för att misslyckas blir allt större, och osäkerheten omvandlas alltmer till destruktivitet. Maria drar sig undan, hon dricker i smyg, som tröst och flykt, och hamnar utanför familjens cirkel. Sammanbrottet kommer sakta men oundvikligt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ta itu
 2. +
 3. En ensam plats

De som köpt den här boken har ofta också köpt En ensam plats av Kristina Sandberg (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ta itu. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Outvecklad på något sätt
  Cissi, 27 oktober 2023

  Nej tyvärr så läste jag denna efter serien om Maj och blev ganska besviken.
  Jag är sådan att om jag inte tycker om boken så skumläser till slut och så blev det nog även här trots att det var en ganska tunn roman.
  Tror att denna romanen var en tidigare av författaren och det kan ju förklara att hon inte ännu hittat sin författarstil somär helt fantastisk i romansviten om Maj.

 2. Vardagsdramatik
  kf, 3 april 2017

  Återigen en underbar bok från Kristina Sandberg. Jag älskar hennes berättarstil och lågmälda språk. En mycket trovärdig historia med många underliggande känsloströmmar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristina Sandberg