Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-06-30
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113075662

Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-06-30

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Flyktingfrågan har kommit att genomsyra alla samhällsdiskussioner. Med stort engagemang berättar asylrättsjuristen och debattören Viktor Banke om människorna det handlar om, den farofyllda vägen till Sverige och mötena med myndigheterna.

Andrum handlar också om makthavare och medier, om det breda stödet för mottagandet men också om hur de restriktiva rösterna som vädjar till folks rädsla blivit starkare. Har vi kunnat ge de asylsökande skydd eller är det Sverige som behövt andrum från flyktingvågen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andrum : om stölden av en flyktingkris och om de bestulna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En viktig bok om den omlagda flyktingpolitiken
    Ola Lundström, 5 juli 2018

    Viktor Banke balanserar bra mellan hårda fakta och starka känslor i sitt engagemang för människor på flykt. Bra med ett historiskt perspektiv på den svenska flyktingpolitiken som visar att vi gång på gång har stramat åt när behoven i vår omvärld är som störst. Man blir både nedslagen och arg när man har läst denna bok, men har bättre kunskap och argument för ett samhälle som välkomnar flyktingar.

Visa alla 1 recensioner