När andetagen blir till luft (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-09-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Matilda Södergran
ISBN
9789113075723
När andetagen blir till luft (e-bok)

När andetagen blir till luft E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-20

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vid trettiosex års ålder och i slutfaserna av sin läkarutbildning får Paul Kalanithi beskedet att han har lungcancer. Ena dagen är han läkare och andra dagen är han själv en patient som kämpar för sitt liv. Framtiden som han och hans fru hade planerat går i spillror.

När andetagen blir till luft är boken som Paul skrev de sista månaderna i livet. Han beskriver sina livsval och de frågor han brottas med. Vad gör livet värt att leva inför döden? Hur ska man ta vara på sina sista månader i livet? Kan man skaffa barn trots att man inte kommer få vara med när det växer upp? När andetagen blir till luft är en djupt rörande och gripande memoar. Det är en bok man aldrig glömmer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När andetagen blir till luft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så fin <3
    Kim, 27 juli 2020

    Den fick mig att tänka på livet, döden och meningsfullhet. Väldigt fin historia. Dessutom får man lära sig lite om vad som sker på läkarlinjen, om hur en neurokirurg jobbar och vilka beslut vårdpersonal kan ställas inför. Den är inte så ångestfylld som jag kanske får det att låta som nu. Den är väldigt fin och givande. Rekomenderar den starkt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Paul Kalanithi