Hennes nya namn. Bok 2, Ungdomsår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Neapelkvartetten (del 2)
Utgivningsdatum
2016-09-18
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Johanna Hedenberg
ISBN
9789113075907

Hennes nya namn. Bok 2, Ungdomsår E-bok

(11 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-09-18
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Att äntligen få läsa en roman som uppgraderar väninnerelationen och ger den dess rättmätiga plats är därför otroligt upplyftande."
Dagens Nyheter

Del två i Elena Ferrantes romansvit om de båda barndomsvännerna Lila och Elena tar vid där den första delen slutade. Lilas äktenskap med charkuterihandlaren Stefano Carracci visar sig redan på bröllopsnatten katastrofalt och Lila försöker att med alla medel ta sig ur det. När hon av hälsoskäl skickas till ön Ischia för en sommarvistelse övertalar hon Elena att följa med som betald sällskapsdam, men vistelsen får oanade följde för dem båda och inverkar drastiskt på deras framtida liv.

Den minutiöst skildrade vänskapen mellan Elena och Lila pendlar mellan sårande nonchalans och djupaste samhörighet. I Hennes nya namn få den sin fortsättning när de båda flickorna mognar till unga kvinnor och tvingas betala ett smärtsamt pris för det, var och en på sitt vis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hennes nya namn. Bok 2, Ungdomsår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ungdomsrevolt
    Britt-Marie , 20 januari 2019

    Bra vardagabeskrivning av livet i Italien som man som utomstående tror att det är/ var i städer och byar. Ganska kontrollerat på ytan men "bubblande" under ytan!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elena Ferrante