Det du inte vet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (281.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Maria Wern (del 18)
Inläsare
Marie Richardson
Utgivningsdatum
2017-03-06
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113076119
Det du inte vet (ljudbok)

Det du inte vet Ljudbok

(33 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-03-06

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Sensommarvärmen dröjer sig kvar på Gotland. Maria Wern är på fest hos sina nya grannar i Åminne när en explosionsartad brand utbryter i ett hus i närheten. Flera personer måste föras till sjukhus. Dådet sätts i samband med en serie inbrott i sommarstugeområdet.

Morgonen därpå försvinner Tomas Hartmans dotter Sofi spårlöst från stranden i Åminne. På uppdrag av Region Gotland utredde hon konsekvenserna av oljeborrning på ön. Försvinnandet sker dagen innan resultatet ska presenteras. Både miljöaktivister och riskkapitalister i oljebranschen väntar ivrigt på hennes svar. Demonstrationerna mot oljeborrning drivs av Rasmus Flöjel, Sofis pojkvän under gymnasietiden. Allt fler ansluter sig till protesten.

Tomas Hartman för en förtvivlad kamp mot tiden för att finna sin dotter. Han vet hur ängslig och sårbar hon egentligen är och hur hårt hon fårkämpa mot sina egna demoner.

Anna Jansson bjuder på både aktualitet och stegrande spänning i sin nya kriminalroman om Maria Wern. Som alltid ryms också såväl Gotlandsstämning som lite romantik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det du inte vet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    - (Täby), 24 maj 2022

    En bra bok. Oväntat slut.

  2. Som alltid suverän
    Ewa, 23 januari 2019

    Alltid spännande med en twist. Dags att fortsätta sluka nästa bok av Anna Jansson, ¿

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jansson