Trippelmordet i Uddevalla (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Svenska brott (del 2)
Utgivningsdatum
2017-03-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113076171

Trippelmordet i Uddevalla E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-03-01

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den 7 mars 2015 hittas tre döda personer på en gata i Uddevalla. Samtliga är skjutna på nära håll. Polisen upptäcker snabbt att två av offren har kopplingar till ett kriminellt gäng och de behöver inte leta länge för att hitta några personer som träffade offren vid den tid då morden begicks. Men samtidigt verkar det otroligt att det skulle vara deras egna barndomsvänner som är gärningsmännen.

Trippelmordet i Uddevalla är en berättelse om gängkriminalitet och om hur vänskapsband hamnar helt i skymundan när narkotika, svarta pengar och vapen kommer in i bilden. Och hur priset för blotta misstanken om svek kan vara döden.

Det är också en skildring av en komplicerad polisutredning där det i slutänden blir oerhört svårt att avgöra vem som egentligen gjort vad, om två rättegångar med helt motsatta utfall och om en rättsprocess som fortfarande inte är helt avslutad.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Trippelmordet i Uddevalla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 23 mars 2017

    Trippelmordet i Uddevalla är den andra boken i serien Svenska brott. Tio böcker planeras i serien som kommer att innehålla "inträngande och förklarande beskrivningar av polisarbetet och rättsprocessen i kända svenska kriminalfall". Den första boken heter Bodenfallet, och här är en länk till min recension av den.

    Jag tyckte att den första boken var intressant och bra, och så tycker jag även om den andra boken. Den är välskriven och lättläst, och det är mycket intressant att få lära sig lite mer om den svenska rättsprocessen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna