Som om du inte fanns (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (452.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Tess & Gus (del 1)
Inläsare
Katarina Cohen
Utgivningsdatum
2017-04-20
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113077567
Som om du inte fanns (ljudbok)

Som om du inte fanns Ljudbok

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-04-20

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tess har just tagit studenten och ger sig ut på en tågluff i Italien med sin bästa vän Doll den sista sommaren innan universitetsstudierna ska ta vid. Gus är på resa i Italien för att tillsammans med sina föräldrar försöka komma över brodern Ross död i en dramatisk olycka. Gus blir ombedd att ta en bild av två söta engelskor på Ponte Vecchio i Florens som minne. Föga anar Gus att en av flickorna heter Tess och att hans och hennes vägar ska korsas vid ett flertal tillfällen i framtiden utan att de någonsin får kännedom om varandras existens. För när Tess återvänder till sin hemort i Londons utkanter efter avslutad tågluff visar det sig att hennes mamma är svårt sjuk i bröstcancer och det blir Tess som får ta hand om sin autistiska lillasyster Hope. Gus däremot går vidare med sina medicinstudier och försöker göra sina föräldrar till viljes genom att bli läkare, trots att han vantrivs i rollen. Inom loppet av sexton år kommer Tess och Gus båda liv att gestalta sig väldigt annorlunda åtskilda av det geografiska avståndet och den sociala tillhörigheten. Frågan är om de någonsin kommer att mötas på riktigt, de är ju som gjorda för varandra!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Som om du inte fanns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Annorlunda fin roman
    -, 2 december 2023

    Tyckte mycket om denna bok som på ett väldigt fint sätt skildrar två familjers liv och får följa barnen upp till vuxna människor. Kan varmt rekommendera denna roman

  2. Underbar bok
    Ellie, 27 november 2023

    Gillar den jätte mycket, gav mig inspiration att våga smaka av mitt liv. Nya utsikter och värmande tröst.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kate Eberlen