Doften av en man (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (259.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Agneta Pleijel
Utgivningsdatum
2017-11-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113077789
Doften av en man (ljudbok)

Doften av en man Ljudbok

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-16

Styckköp

148

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Agneta Pleijels nya roman, en fortsättning på Spådomen, bygger på minnen av den unga kvinna som från 60-talet och framåt var hon. En omodern etta i Haga i Göteborg och ämnet litteraturhistoria är startpunkten och studierna går bra. Men hur kommer man åt livets honung? Ryms livet verkligen i litteraturen?

Vad vill männen? Hur matcha önskningarna som stiger ur deras dröm om kvinnan? Hur ta sig ut ur ett äktenskap som inte är ens eget, utan föräldrarnas? Det är lätt att gå vilse i allt som är outsagt. Men det är vad hon vill hitta språk för, i böckerna, i de många kärleksrelationerna, i tilltron och tvivlet på sig själv.

Hon är karsk, ömtålig och ensam. Mannen är han som måste utforskas. Frågorna tätnar om var gränsen går mellan ett du och ett jag, (och mellan kropp och själ). Doften av en man är en laddad, vacker och skarp berättelse om en ung kvinna som vill forma sitt eget liv och längtar efter att ta språnget och börja skriva.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Doften av en man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra bok
    -, 7 september 2023

    Den bästa bok jag läst . Så klok o insiktsfull om livets skiftningar. Den talade till mig o mitt eget liv . Så fint att hon läste själv . Kristina

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Agneta Pleijel