Krishandboken : allt du behöver för att klara dig (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2018-03-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Illustratör/Fotograf
Sebastian Wadsted
Dimensioner
247 x 175 x 20 mm
Vikt
675 g
SAB
Rbo
ISBN
9789113081250

Krishandboken : allt du behöver för att klara dig

(26 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-03-09
264
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Om Sverige drabbas av ett långvarigt strömavbrott blir följderna snabbt besvärliga. På bara några timmar blir det kallt inomhus, vattnet slutar att rinna ur kranen och maten tar snabbt slut i både kylskåp och skafferi.

Det finns ett växande intresse för att i högre grad kunna klara sig och sin familj på egen hand om en krissituation uppstår. Med Krishandboken får du bättre koll på hur du ska tänka vid olika katastrofscenarier. Allt från hur du håller värmen inomhus till hur kroppen reagerar fysiskt och psykiskt i en kris. Det finns avsnitt om första hjälpen liksom hur du klarar den personliga hygienen eller matlagning utan vatten. Pedagogiska åtgärdsscheman för naturkatastrofer eller strömavbrott kommer också att ingå i den här heltäckande boken för krisberedskap.

Många skulle inte klara de 72 timmar på egen hand som myndigheterna förväntar sig av oss. Med Krishandboken kommer du närmare målet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Krishandboken : allt du behöver för att klara dig
 2. +
 3. Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel i kristider

De som köpt den här boken har ofta också köpt Preppa mat : allt du behöver veta om livsmedel ... av Niklas Kämpargård (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Krishandboken : allt du behöver för att klara dig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den perfekta inflytningspresenten...
  Creativitet, 9 februari 2024

  ...när barnen sätter bo eller då vännerna köper hus. En lättfattlig och lättläst bok med mycket matnyttig information och många tips på hur man ett enkelt sätt kan förbereda sig inför en kris, stor eller liten. Det är alltid en trygghet att vara förberedd, inte bara inför krig utan även längre strömavbrott, stormar, bilköer eller annat som kan hända även i vardagen.

  Även om man själv tycker att man har preppat inför det mesta så är boken värd att bläddra i. Det finns en del smarta tips även då. Så den rekommenderas verkligen för alla.

 2. En del matnyttigt
  Yvette Grönqvist, 26 januari 2024

  Saknar mer information för oss i stan, annars bra information. Förstår att det är en utmaning att göra en övergripande bok som tänker det mesta. Har inte läst klart hela ännu.

 3. En väldigt viktig bok
  Gannert, 19 april 2022

  Detta är en väldigt viktig bok just nu. Ska man bara köpa en bok, så är det denna bok man borde ha i sin bokhylla.

 4. Synd
  nina bjurström, 11 april 2019

  Synd att det ej fanns hur det blir kris om man bor i lägenhet. Utan bara i hus. Eller har jag missat det?.

  Annars en bra bok

 5. Basic handbok för nybörjare
  Michael H, 20 augusti 2018

  En bra och mycket lättläst bok för "nybörjar-preppare" utan tidigare kunskaper. Således, för de mer erfarna är boken av något mindre värde.

 6. Bra bok för alla !
  Sussi H, 23 maj 2018

  Mycket bra tips och råd vid strömavbrott och så vidare. Bra beskrivning båda text och bild för alla som läser, men inte för de som har lässvårigheter och svårt att tolka svenska text. Det bör finnas lättläst krishandbok. Tack!

 7. En bok för ALLA
  tommy folkesson, 11 april 2018

  Denna bok borde vara obligatorisk läsning för alla vuxna. Lätt att hitta i. Man får praktiska tips och råd.

  Tommy Folkesson

 8. Jättebra!
  Roger Johansson, 26 mars 2018

  Denna bok verkar innehålla allt man behöver för att komma igång med förberedelser inför en samhällskatatrof. Rekommenderas till alla som vill komma igång med prepping inför elavbrott mm.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Niklas Kämpargård