Det tyska huset (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (294.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Flovent och Thorson (del 1)
Inläsare
Anton Körberg
Utgivningsdatum
2017-11-24
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113081588
Det tyska huset (ljudbok)

Det tyska huset Ljudbok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2017-11-24
149
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En handelsresande har hittats mördad i en liten lägenhet i Reykjavik, skjuten i huvudet med pistol. Polisen drar snabbt slutsatsen att det rör sig om en förövare bland de många amerikanska soldater som staden kryllar av den här sommaren 1941. Soldaterna är strategiskt placerade på Island för att säkra det nordamerikanska luftrummet. De ställer också till med en hel del besvär, särskilt de som skaffar sig en isländsk fästmö under vistelsen. Mordfallet hamnar på isländske kriminalinspektören Konrad Flovents bord och eftersom han är den ende kriminalinspektören i Reykjavik tvingas han begära hjälp utifrån. Han träffar en ung kanadensare av isländsk härkomst, Thorson, som är helt oerfaren när det gäller mordutredningar, men som talar både engelska och isländska. Tillsammans ger de sig ut på jakt efter mördaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det tyska huset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Annorlunda
    Ann-Kristine (Helsingborg), 6 oktober 2018

    Har alltid gillat Indridasons böcker men den här är skiljer sig från hans tidigare stil. Körberg läser ok men lite för teatraliskt för bokens miljö och tidsanda - blir inte riktigt trovärdigt! Det finns bara en som kan läsa in hans böcker och det är Pale Olofsson! Varför inte nu? Kom tillbaka!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Arnaldur Indridason