Rutiga kokboken : grundkokbok med över 1500 recept för stora och små hushåll (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
731
Utgivningsdatum
2018-09-07
Upplaga
10
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form)
Dimensioner
245 x 175 x 50 mm
Vikt
1861 g
SAB
Qca
ISBN
9789113085630

Rutiga kokboken : grundkokbok med över 1500 recept för stora och små hushåll

(15 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-09-07

Slutsåld

Med nästan 1,4 miljoner sålda exemplar genom åren är Rutiga kokboken en vanlig syn i svenska kök. Noga provlagade recept, gedigen fakta, smarta tips och pedagogiska steg för steg-bilder gör boken oumbärlig i såväl studentlyan som storfamiljen. Du hittar helt enkelt det mesta du kan tänkas behöva: allt ifrån hur du gör ketchup till hur du tillagar en festlig trerättersmiddag eller fixar en matig morgongröt.

Nu uppdateras Rutiga kokboken med veckomenyer och inköpslistor så att du lätt kan planera dina måltider. Det finns också tips på hälsosammare mat och fler bufféförslag. Några recept har tagits bort och nya lagts till. Men en sak är säker - du kommer absolut att känna igen dig.

Med över 1 500 recept samlade från klassiker till moderna rätter och livsmedelsfakta är Rutiga kokboken både en fantastisk kokbok och uppslagsbok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Rutiga kokboken : grundkokbok med över 1500 recept för stora och små hushåll. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den enda kokbok man behöver.
  Lisa , 11 april 2024

  Här finns alla recept man kan tänka sig. Boken är pedagogisk upplagd med tips och råd för nybörjaren i ett kök till den mer erfarne.

 2. Klassiker!!
  Irja Ligné, 2 januari 2024

  En toppenbra kokbok från första matlagningen på egen hand!! Räcker livet ut efter det, som stöd, inspiration och till slut förhoppningsvis igenkänning!

 3. Ett måste i varje hem ;)
  Klaskatt66 , 14 januari 2023

  Denna kokbok är ett måste i varje hem, väldigt pedagogisk uppbyggd och gedigen med mycket bra recept ;). Fantastisk är bara förnamnet.

 4. En bra bok
  Marie Östman, 23 december 2021

  Jag tycker mycket om kokboken. Jag köpte den till min son. Den har allt inom matlagning. Jag kan rekommendera den.

 5. Bästa kokboken!
  Melanie S, 4 januari 2021

  Bästa kokboken! Här finns allt. Kan bara rekommendera den 👍 Så letar du efter en grundkokbok, köp den! Antingen till dig själv eller som present till barnen som flyttar in i sin första egna lägenhet. Toppen!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Maria Selin

 • Sju sorters kakor : Sveriges bästa recept på klassiska bakverk och nya favoriter

  Kristin Lidström, Maria Selin

  Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation. Boken kom ut första gången 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsats in i vår tid. Den här utgåvan har uppdaterats med ett an...

 • Fika : the Swedish way

  Maria Selin, Erika Palmquist, Sofia Hannar, Mia Öhrn

  Det här är den engelska versionen av vår älskade klassiker Sju sorters kakor som sålt 3,8 miljoner exemplar och gör den till Sveriges mest sålda bok och vida känd. Boken kom ut första gången 1945 och konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn har t...