Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-12-14
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113087108
Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta (e-bok)

Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-12-14

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur länge skulle du klara dig om det blev ett långvarigt strömavbrott? Om vattnet försvann och våra bensinkort eller betalkort slutade fungera? Det finns en grupp människor som övar sig i att vara förberedda på just det: prepparna.

Samtidigt som myndigheterna uppmanar medborgarna att vi måste klara oss själva i minst 72 timmar står många av oss handfallna när elen går eller vattnet tar slut.

En preppare har bunkrat färskvatten och konserver. De riktigt seriösa lämnar staden och flyttar ut på landet till ett hus med egen brunn och större möjligheter att ta sig igenom civilisatoriska sammanbrott.

I boken får vi möta ett antal svenska preppare som delar med sig av hur de går till väga för att vara förberedda vid alla typer av katastrofer. Det är kvinnan som jobbar på UD, ensamstående mamman som preppar med barnen, pensionären som blir alltmer självförsörjande på sin odling och paret som lagrat 400 liter vatten i sin lägenhet.

Men boken är också en praktisk handbok med en mängd värdefulla tips på hur man överlever, håller värmen, lagrar vatten eller klarar sig mentalt i en kris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prepping : att hoppas på det bästa, men förbereda sig på det värsta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Var förberedd.
    PETER LENNART ASMUND, 27 januari 2021

    En bok för alla att läsa och förbereda sig själv på vad som kan hända och kommer att hända när vi minst anar det.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna-Maria Stawreberg