Bortom solens strålar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (155.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Stjärnlösa nätter-trilogin (del 3)
Inläsare
Arkan Asaad
Utgivningsdatum
2018-10-18
Upplaga
2
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113088785

Bortom solens strålar Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok,  Svenska, 2018-10-18

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Knappt tre år gammal anländer Amār med sin familj till Sverige. De flyttar in i en välmående svensk förort, etablerar sig och lyckas skapa sig ett gott liv.

Tills en dag. På julafton när Amār är 12 år får fadern ett samtal. Det första livstecknet från hemlandet. Fadern inser vilket oerhört högt pris de som blev kvar har fått betala för deras frihet. Tyngd av skuld raserar han på kort tid allt de har byggt upp. Familjen tvingas flytta från det trivsamma villaområdet till en förort försänkt i djup fattigdom och misär.

På en plats utan framtidstro är det svårt att följa sina drömmar, men Amār är fast besluten om att hans öde inte är förutbestämt. Samtidigt som han kämpar för att hitta mening i sin nya tillvaro blir familjens problem allt större. Faderns eskalerande våldsamhet gör att ingen av dem längre kan känna sig säkra.

Bortom solens strålar är den tredje boken om Amārs liv, och den bok som sammanlänkar de två tidigare. Vi får här veta vad som hände Amār och hans familj den ödesdigra tid som utspelar sig mellan frihetskampen som genomsyrar Blod rödare än rött och det förtryck som Amār utsätts för i Stjärnlösa nätter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »