Två sorters sanning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (339.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Harry Bosch (del 22)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2018-08-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Patrik Hammarsten
ISBN
9789113088914

Två sorters sanning Ljudbok

(44 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2018-08-09

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Harry Bosch arbetar deltid som volontärpolis i San Fernando där han utreder gamla olösta fall. En dag blir han kallad till ett apotek de två ägarna, far och son, har blivit mördade. Utredningen leder Harry och hans kolleger in i den smutsiga miljardindustri som missbruket av receptbelagda läkemedel har skapat. Samtidigt aktualiseras ett gammalt fall från hans tid vid Los Angeles-polisen: en dömd mördare hävdar att Bosch för många år sedan satte dit honom på falska grunder, och det verkar finnas indicier som stöder anklagelserna.

Bosch försöker både lösa mordet och rentvå sitt namn, och inser att det finns två sorters sanning: den ena gör en fri, den andra begraver en i mörkret.

»Två sorters sanning är Connelly i gammal god stil.« USA Today
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Två sorters sanning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Verkligen nutid.
    Jojo-67, 9 januari 2019

    En bok som handlar om en stort samhälls problem som är Global både i bruket och i den typ av verksamhet som handla med den, sedan är ju de Nationaliteten som driver verksamheten helt och hållet pervers.

  2. Ännu en utmärkt
    Per Ekedahl, 29 augusti 2018

    Gillar man Harry Bosch så kommer man att gilla även denna bok. Två historier i en, och med en rad intressanta karaktärer.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Michael Connelly